نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی | آنچه برای انتشار رپورتاژ لازم دارید !

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی | آنچه برای انتشار رپورتاژ لازم دارید !

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی همیشه یکی از مهم ترین و پرتکرارترین سوالاتی است که دانشجویان دوره در مسیر سئو از من می پرسند، تا آخر این مقاله با من همراه باش تا به بررسی تک تک مسائل و نکات مهم برای نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی بپردازیم.

 

از زمانی که گوگل الگوریتم های خود را به روز کرد و سخت گیری های خودش را در مورد لینک سازی های بی مورد بیشتر کرد، بسیاری از صاحبان وبسایت ها به این موضوع فکر کردند که چطور می توانند لینک های سالم تر و با ارزش بالا تری از وبسایت های دیگران دریافت کنند تا بتوانند اعتبار و ارزش کسب و کار خودشان را افزایش دهند.

احتمالاً یادتان می آید که قبلاً موضوع نوشتن پست مهمان و انتشار آن در سایر وب سایت هایی که اجازه انتشار پست مهمان را به ما می دادند خیلی داغ بود. وبمسترها به دنبال وبسایت هایی بودند که بتوانند محتوایی تولید کنند و آن محتوا را در وب سایت های هم حوزه خودشان منتشر کنند و در برابر انتشار این محتوا، یک یا چند لینک از داخل صفحه سایت مقصد دریافت کنند.

رفته رفته این موضوع جدی تر شد و از آن جایی که تولید لینک به همراه ایجاد یک ارزش (ارائه محتوا) همراه بود، گوگل به این نوع لینک سازی اهمیت زیادی داد و سعی کرد به وب مسترها این موضوع را برساند که به جای تولید لینک های بی کیفیت و اسپم، به دنبال ساخت و تولید لینک هایی در دل محتواهایی باشید که در وب سایت ها تولید می شود.

رفته رفته موضوع رپورتاژ آگهی به میان آمد و صاحبان وبسایت ها علاقه پیدا کردند تا یک محتوای یونیک و با ارزش در سایر وب سایت های هم حوزه کاری خودشان منتشر کنند و در دل این محتوا برای خودشان لینک هایی ایجاد کنند که این لینک ها می تواند اعتبار صفحات وبسایتشان را در نتایج گوگل افزایش دهد.

همین الان که بنده در حال صحبت با شما هستم، وبسایت هایی مانند تسمینو و تریبون وجود دارند که نقش واسط را برای این قضیه بازی می  کنند. ماجرا از این قرار است که در این پلتفرم ها، از یک طرف صاحبان و ناشران رپورتاژ آگهی وجود دارند و از طرف دیگر صاحبان وب سایت هایی حضور دارند که می خواهند برای رشد کسب و کار اینترنتی خود، محتوایی را در وب سایت های با اعتبار نزد گوگل منتشر کنند تا بتوانند اعتبار وب سایت خود را در نتایج گوگل افزایش دهند.

 

رپورتاژ آگهی چیست ؟

بگذارید این موضوع را خیلی ساده و خلاصه برای شما توضیح دهم.

رپوتاژ آگهی، معمولاً ترکیبی از محتوای متنی و تصاویر است که به منظور معرفی یک کسب و کار و یا دریافت اعتبار (از طریق ساخت لینک های follow) و هدایت ارزش سئویی از سمت وب سایت مبدا به سایت  مقصد استفاده می شود.

همه ما می دانیم که رسانه های مختلف در سراسر وب برای زنده ماندن نیاز به سوخت دارند که سوخت اصلی وب سایت هم محتواست. بنابراین از یک طرف وبسایت ها نیاز به سوخت دارند و از طرف دیگر وب سایت هایی هستند که باید از اعتبار و قدرت وب سایت های قوی و مرتبط با حوزه کاری خودشان بهره مند شوند.

برای همین، داستان رپورتاژ آگهی یک سود دو طرفه شد! هم برای صاحبان رسانه های قوی و با اعتبار مناسب و هم وب سایت هایی که به دنبال افزایش اعتبار و بهبود سئو سایت خودشان هستند.

 

فکر می کنم مطالعه مقاله رپورتاژ آگهی چیست برای شما مفید باشد.

 

درج رپورتاژ آگهی باعث افزایش فروش میشود

 

اهداف انتشار رپورتاژ آگهی چیست ؟

خوب امیدوارم تا به اینجای کار متوجه شده باشید که رپورتاژ آگهی چیست. حالا با هم بررسی می کنیم که ما برای انتشار رپورتاژ اگهی چه اهدافی را در سر داریم ؟!

معمولاً دو هدف اصلی برای انتشار رپورتاژ آگهی وجود دارد. اول اینکه با نوشتن یک محتوا در وب سایتی که از نظر حوزه کاری با وب سایت شما مطابقت دارد، در واقع یکجور تبلیغات غیر مستقیم به حساب می آید و باعث معرفی کسب و کار شما می شود و چون آن رسانه ها بازدید و ترافیک مناسبی دارند و هر روز افراد بسیاری محتواهای آن رسانه ها را مطالعه می کنند، شما هم می توانید از ظرفیت مخاطب های واقعی وبسایت مبدا بهره ببرید . هم برند خود را مطرح کنید و هم اینکه مخاطب و بازدید کننده واقعی به سمت کسب و کار خود هدایت کنید.

هدف دوم و هدف خیلی مهم تر که هم برای سئوکارها و هم صاحبان کسب و کارها اهمیّت دارد، هدف ساخت و تولید بک لینک در میان محتوایی است که به صورت رپورتاژ آگهی منتشر می کنید.

هدف دوم به منظور بهبود سئو سایت مقصد و افزایش رتبه صفحاتی است که به آن ها لینک داده می شود. البته بماند که با معرفی نام برند کسب و کارتان (حتی بدون درج لینک) اعتبار مناسبی برای وبسایت شما ایجاد خواهد شد و با کمک موضوع منشن برند (درج برند حتی بدون لینک) باز هم می توانید اعتبار وب سایت خود را از نظر سئویی بهبود بخشید.

 

رپورتاژ آگهی، سالم ترین روش تولید بک لینک

بسیار خوب، همه ما می دانیم که ساخت و تولید بک لینک هنوز هم برای سئو جواب می دهد و با اینکه گوگل الگوریتم هایی را برای مقابله با کاهش تاثیر بک لینک بسیج کرده است اما خود گوگل هم می داند که جلوگیری از اینکار صد درصد شدنی نیست و هنوز هم حتی روش های کلاه سیاه سئو برای ساخت بک لینک های خطرناک (در بعضی حالت ها و با نظارت متخصص سئو) برای رشد وب سایت جواب است !

اما بیایید با خودمان رو راست باشیم. آیا دوست دارید امروز لینک سازی کنید و سریع در گوگل رتبه بگیرید ولی ۶ ماه دیگر گوگل عزیز رفتار ناپسند شما را شناسایی کند و هر آنچه رشدید پنبه شود؟!

یا اینکه مثل بچه خوب بیایید از روش های سالم تر استفاده کنید و بدون ایجاد حساسیت های عجیب و غریب برای گوگل (که هر روز هم در شناسایی دقیق تر می شود) لینک سازی کنید!

انتشار رپورتاژ آگهی یکی از سالم ترین روش های تولید بک لینک برای وب سایت خودمان است اما این نکته را نباید فراموش کنید که رپورتاژ آگهی هزینه بر است و وبسایت های دیگر دلشان به حال من و شما نسوخته است که اعتبار وب سایت خود را در طبق اخلاص بگذارند !!!

شاید از خودتان بپرسید که چرا رپورتاژ روش سالم تری است ؟!!!

اولاً این نکته رو دقت کنید که من گفتم روش “سالم تر” ولی این روش هم باز در حیطه روش های کلاه خاکستری سئو قرار دارد و اگر بی رویه و بدون استراتژی و تحلیل انجام شود، نه تنها سالم نیست بلکه به یکی از مخرب ترین روش های سئو کلاه خاکستری تبدیل خواهد شد.

 

خوب اما نگفتیم که چرا رپورتاژ آگهی یکی از سالم ترین روش های لینک سازی است ؟!

دلیلش واضح است. چون وقتی که شما یک محتوای ارزشمند و یونیک تولید می کنید و چیز جدیدی وارد دنیای وب می کنید در واقع گوگل از اینکار خوشش می آید چرا؟ چون دارید به زنده ماندن اون وبسایت کمک می کنید و خوراک محتوایی برایش تامین می کنید. برای همین برای لینکی که داخل آن محتوا تولید می شود ارزش و اهمیت خاصی قائل است و هر اندازه اعتبار و قدرت وب سایت مقصد بیشتر باشد، ارزش لینکی که می سازید هم بالاتر است.

 

مخاطب هدف در تولید محتوای رپورتاژ آگهی

نکته بسیار مهمی در این میان وجود دارد و آن هم شناخت جنس مخاطبان سایت مقصد است. شما باید مطابق با جنس و شخصیّت بازدیدکنندگان وب سایت مقصد محتوا بنویسید. ساده بگویم، شما باید بدانید که لحن نوشتار در وبسایت مقصد چگونه است و بازدیدکنندگان با سبک نوشتاری آن وبسایت آشنا هستند و شما هم می توانید با تولید محتوا در قالب نوشتاری همان وب سایت، نظر مخاطب را خیلی بهتر جلب کنید.

مثلاً اگر فضای نوشتاری یک وب سایت غیر رسمی است خیلی بهتر می شود اگر شما هم غیر رسمی بنویسید چون مخاطب با نوع نوشتار آن وبسایت آشناست و برای اینکه بهتر بتوانید نظر مخاطب و مشتریان بلقوّه خودتان را جلب کنید، به سبک و نوشتاری همان وب سایت تولید محتوا کنید.

قبل از تعیین و راحی پروسونای مخاطب خود به این سوالات پاسخ دهید:

– چه افکاری ذهن مخاطب شما را به خود مشغول کرده است؟
– آیا نیازهای او را می‌شناسید؟
– چه موضوعاتی را بیشتر می‌پسندید؟
– سطح درامد ماهیانه مشتری بالقوّه شما چقدر است؟
– چه چیزی باعث نارضایتی او در مرور وبسایت ها می شود؟
– و…

قبلاً زیاد راجع به پرسونای مشتری صحبت کرده ام و اصلاً یک مقاله جدا برای این قضیه داریم که خواندن آن را به شما توصیه می کنم.

 

پیشنهاد می کنم مقاله ” طراحی پرسونای مشتری ” را حتماً مطالعه کنید.

 

شناخت پرسونای مخاطب اصلی مهم در نوشتن رپورتاژ آگهی

 

کجا رپورتاژ آگهی منتشر کنم؟

بسیار خوب رسیدیم به یکی از مهم ترین مراحل نحوه نوشتن و انتشار رپورتاژ آگهی و آن هم اینه که محتوای تولیدی خودم را در کدام یک از وب سایت ها منتشر کنم ؟!

بسیار خوب در جواب به این سوال باید بگویم که اولین نکته اینه که به حوزه کاری و موضوع کلی وبسایت دقت کنید. مثلاً اگر وب سایت شما در مورد تولید انواع مته های صنعتی است، انتشار محتوا در یک وب سایت آشپزی واقعاً کار غیر عاقلانه ایست !!!

دومین نکته ای که باید در این مسیر بهش دقت داشته باشید این است که آیا پیش از شما افراد دیگری هم بوده اند که حوزه کاری مشابه کسب و کار شما را داشته اند و در وب سایت مذکور رپورتاژ منتشر کرده اند؟!

بسیاری از وب سایت ها رپورتاژ آگهی ها را در یک دسته بندی جدا (مثلاً معرفی کسب و کار) قرار می دهند و یا اینکه برای رپورتاژ آگهی اجازه درج تگ (برچسب) می دهند که ختم به صفحاتی می شود که مجموعه ای از محتواهایی، هم موضوع با کسب و کار شما وجود دارد.

نکته دیگری که قبل از انتخاب یک وب سایت برای انتشار رپورتاژ باید به آن دقت کنید عدد Domain Authority (DA) یا اعتبار دامنه است . این عدد را می توانید با نصب افزونه MOZ  بدست آورید.

البته برخی از کارشناسان و متخصصان سئو، معتقدند که عدد DA خیلی تاثیری در سئو ندارد اما به نظرم برای انتخاب وب سایت مقصد بد نیست که نیم نگاهی به این عدد داشته باشیم. هر اندازه که عدد DA بیشتر باشد و به ۱۰۰ نزدیکتر باشد، از دید شرکت MOZ وبسایت مقصد اعتبار بالاتری دارد.

 

نکات مهم در تولید محتوای رپورتاژ آگهی

اما رسیدیم به یکی دیگه از مهم ترین مراحل نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی که به جرات می تونم بگم اگر این نکاتی که الان می خوام خدمتتون بگم و خوب پیاده سازی کنید، یک محتوای عالی و بی نظیر برای رپورتاژ خودتون آماده کردید و می توانید بهترین نتیجه رو از اون بگیرید.

اول از همه پیشنهادم اینه که عبارت کلیدی مورد نظر خودتون رو در گوگل جست و جو کنید و ببینید که آیا وبسایت مورد نظر شما اصلاً با اون عبارت کلیدی خاص در صفحات اول و دوم گوگل حضور دارد یا خیر . این نکته نشان می دهد که تا چه اندازه آن رسانه جای مناسبی برای انتشار محتوای رپورتاژ آگهی شماست.

نکته مهم دیگر که باید به آن دقت کنید این است که بهتره محتوای رپورتاژ شما کاملاً یونیک و اورجینال باشه و کپی شده از جای دیگری نباشه که این مورد به شدت می تونه در رشد صفحه رپورتاژی و وبسایت خودتون موثر باشه.

به تگ ها یا برچسب های زده شده روی رپوتاژ آگهی دقت کنید و سعی کنید بر همون اساس برچسب گذاری کنید که می تواند در بهتر دیده شدن متن رپورتاژی شما داخل همون رسانه بسیار مفید باشد.

حداقل سعی کنید داخل متن رپورتاژ آگهی خودتون حداقل ۱ یا ۲ عکس داشته باشید و تا جایی که می توانید از تصاویر یونیک استفاده کنید یا حداقل تصاویر موجود در سعی وب را به کمک فیلترهای فتوشاپ تغییر داده و بعد از اون داخل متن رپورتاژی خودتون قرار دهید.

سوال مهم دیگه اینه: اگر ۱ محتوا رو در همه رسانه ها به صورت رپورتاژ بریم مشکلی ایجاد نمیشه ؟!

جواب اینه که: خیلی بهتره مثلاً در یک محتوای ۱۰۰۰ کلمه ای حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ کلمه آن را مجدد بنویسید و تغییر دهید و بعد از اون مجدد آن محتوا را در سایر رسانه ها منتشر کنید. با اینکار می توانید تاثیر و ارزش بالاتری از لینک های ساخته شده در محتوای خودتان دریافت کنید.

نکته مهم دیگر اینکه سعی کنید محتوای رپورتاژی خودتان را هر از چندگاه یکبار (مثلا ماهی یا دو ماه) یکبار به روز کنید و مقداری به محتوای آن صفحه اضافه کنید یا محتوای آن را تغییر دهید.

یکی از بهترین اقداماتی که می تواند تاثیر رپورتاژ آگهی شما را ده ها برابر کند، به روزرسانی صفحه رپورتاژ آگهی با درج کامنت در محتواست.  این کار باعث خواهد شد تا صفحه رپورتاژ اگهی شما زنده بماند و پویایی داشته باشد.

 

معرفی شرکت خود به بهترین شکل

 

رپورتاژ آگهی را از کدام صفحات سایتم شروع کنم؟

یکی از سوالات بسیار مهم در مسیر نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی اینه که من رپورتاژ آگهی های خودم رو باید برای رشد کدامیک از صفحات سایتم آغاز کنم ؟!

واقعاً سوال مهم و درجه یکی است …

ببینید این موضوع کاملاً تجربی است و من این مسئله را با تست و تجربه بدست آوردم و به نتایج خوبی رسیدم که به شما هم توصیه می کنم یک چنین استراتژی را پیش بگیرید.

برای پاسخ به این سوال بگذارید برگردیم به هدف و چرایی انتشار رپورتاژ آگهی :

گفتیم اصلاً برای چی رپورتاژ آگهی منتشر می کنیم ؟ برای اینکه هم بتوانیم مخاطب واقعی به سمت وبسایت خودمان بیاوریم و هم اینکه با کمک ساخت لینک های قدرتمند داخل صفحه وبسایت مقصد بتوانیم از ارزش و اعتبار آن صفحه برای رشد صفحات سایت خودمان استفاده کنیم.

بسیار خوب حالا با توجه به همین مسئله به این سوال جواب می دهم که رپورتاژ آگهی را از کدامیک از صفحات وبسایتم آغاز کنم؟!

این موضوع بستگی به نوع وب سایت شما دارد. مثلاً اگر برای یک وب سایت فروشگاهی می خواهید کمپین رپورتاژ آگهی خودتان را اغاز کنید، توصیه می کنم بیشتر صفحات دسته بندی وبسایت را هدف قرار دهید و سعی کنید ابتدا روی این صفحات کار کنید.

بهتر است کار را از صفحاتی آغاز کنید که در جایگاه ۵ تا ۱۵ گوگل قرار دارند و این کار را می توانید از طریق بخش Performance گوگل سرچ کنسول بررسی کنید. دقت کنید که در کدام کلمات جایگاه بین ۵ تا ۱۵ گوگل را کسب کرده اید و کدامیک از صفحات وب سایت شما هستند که نیاز به یک تلنگر و به اصطلاح هُل دارند تا جون بگیرند و به صفحات نخست گوگل برسند.

گاهی اوقات محتوای صفحه بسیار کامل است و حتی لینک های داخلی مناسبی را هم به سمت آن صفحه مورد نظر ایجاد کرده اید اما مثلاً روی عبارت کلیدی هدف گرفته شده، صفحه در جایگاه ۸ گوگل مانده است و هر کاری می کنید رشد نمی کند. اینجاست که لازم است تا به کمک شروع رپورتاژ آگهی و برنامه ریزی لینک سازی ارزش و اعتبار آن صفحه را نزد گوگل افزایش دهید.

البته اگر بودجه رپورتاژ شما اجازه می دهد بد نیست که برای حفظ و تثبیت جایگاه صفحات ۱ تا ۳ گوگل هم رپورتاژ آگهی منتشر کنید و سعی کنید تا ارزش آن صفحات را به قدری بالا ببرید که به این راحتی کسی نتواند جایگاه شما را کسب کند.

 

رپورتاژ برای سایت های تازه تاسیس؟

اما رسیدیم به وب سایت های تازه تاسیسی که قصد دارند تا از ظرفیت سایر رسانه ها برای رشد کسب و کار خودشان استفاده کنند.

سوال اینجاست که: من وبسایت خودم را دو ماهی میشه که راه اندازی کرده ام، می خواستم بدونم آیا اجرای برنامه رپورتاژ آگهی میتواند به وب سایت من کمک کند ؟!

ببینید به طور کلی من لینک سازی خارجی را (که قطعاً رپورتاژ هم شامل میشه) تا ۵ ماه نخست راه اندازی وب سایتتون توصیه نمی کنم. تازه اگر توی این ۵ ماه محتوای قابل قبولی تولید کرده باشید و روی سئو تکنیکال و لینک های داخلی وب سایت خودتان به خوبی زمان گذاشته باشید، آنوقت می توانیم به سراغ برنامه های لینک سازی (به خصوص رپورتاژ آگهی ) برویم.

یکی از دلایل اصلی برای اینکه می گویم رپورتاژ آگهی برای وب سایت تازه تاسیس توصیه نمی شود این است که گوگل هنوز به وبسایت شما اعتماد نکرده و اگر شروع کنید به انتشار رپورتاژ آگهی ، احتمالاً مشکوک می شود و با خودش می  گوید، چه طور این وب سایت که هنوز چند ماه از تولدش نگذشته، اینقدر در وب سایت های معتبر لینک می شود !!!

اینجاست که گوگل بیشتر متوجه هر چه بیشتر لینک های ساختگی شما خواهد شد و این مسئله قطعاً میتواند ضربه بدی به ستون کسب و کار شما وارد کند. بنابراین مسئله داشتن یا نداشتن بودجه رپورتاژ نیست. مسئله اصلی این است که شما به عنوان فردی که تازه وب سایت خودتان را تاسیس کرده اید، هنوز آنقدر نزد گوگل اعتبار پیدا نکرده اید که اجازه این را داشته باشید تا بی پروا و بدون در نظر گرفتن الگوریتم هایی مثل گوگل پنگوئن، شروع به لینک سازی های بی رویه (چه در قالب رپورتاژ چه غیر رپورتاژ) داشت باشید.

اما بعد از حدود ۵ ماه، می توانید در کنار لینک سازی های طبیعی، پلن های سبک رپورتاژ آگهی را آغاز کنید و رفته رفته با تقویت محتوا، رپورتاژ های با کیفیت بهتری در رسانه های معتبرتر منتشر کنید.

 

تیترهای جنجالی بنویسید

به یاد داشته باشید که تیترهای جذاب توجه کاربران را به خود جلب می‌کنند. هرگز در نوشتن تیترهای جذاب کوتاهی نکنید، یک تیتر جذاب قلب و چشمان مخاطب را جذب می‌کند. در این حالت کاربر ترجیح می‌دهد که مقاله را تا انتها بخواند.

در نوشتن تیتر پرسونای مخاطب را در نظر داشته باشید. از وزن واژه‌ها غافل نشوید. در نوشتن تیتر به موضوع اصلی محتوا نیز اشاره کنید. سعی کنید تا جای ممکن از نوشتن تیترهای مبهم اجتناب کنید. اندکی ابهام بر زیبایی تیتر می‌افزاید اما نباید در این امر زیاده‌روی شود. مثلاً با استفاده از کلماتی مانند شگرف، عجیب، فوق‌العاده و نادر توجه کاربر را به رپورتاژ جلب کنید.

احساسات مخاطب را بر انگیزید

در نوشتن رپورتاژ آگهی باید بدانید که انتخاب کلمات از آنچه که تصور می‌کنید نیز دشوارتر است. محتوا باید رنگ و بوی رپورتاژ داشته باشد و مخاطب را درگیر کند. به یاد داشته باشید که اگر قلب مخاطب را از آن خود کنید، او را به مشتری پروپاقرص خود تبدیل کرده‌اید. سعی کنید از نگاه کاربر به موضوع بنگرید و با مخاطب خود همراه شوید.

 

با متن رپورتاژ آگهی خود حس خوبی را در مخاطب ایجاد نمایید

 

تکنیک های انتشار رپورتاژ آگهی؟

در این مرحله از نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، میرسیم به سری نکاتی که می توانید این موارد را در دل محتوا استفاده کنید و تاثیرش را بعد از انتشار رپورتاژ آگهی خودتان مشاهده کنید.

نکته اول :

حتماً قبل از شروع پلن رپورتاژ آگهی، به کمک ابزار AHREFS نگاهی به وضعیت رپورتاژ رقبای خود بیندازید. به عنوان مثال در جایی که رقبای شما رپورتاژ های بسیاری کمی برای وب سایت خود منتشر کرده اند، شما می توانید با برنامه ریزی و اجرای پلن رپورتاژ آگهی، رشد خوبی را تجربه کنید.

 

نکته دوم :

یک سوال مهم دیگه اینجا مطرح می شود که اگر رقب من در یک وب سایت رپورتاژ آگهی منتشر کرده باشد، آیا من هم می توانم در همان وب سایت محتوای رپورتاژی خودم را منتشر کنم ؟!

دقت کنید که اگر حال و هوا و موضوع وبسایت مقصد با کسب و کار شما ارتباط معنایی داشته باشد و اوضاع وب سایت مورد نظر از نظر رتبه الکسا، جایگاه در گوگل، DA و سایر المان های سئو جایگاه مناسبی داشته باشد، می توانید در همان وب سایت هم محتوای خود را منتشر کنید. اما اگر با توجه به نکاتی که تا اینجای مقاله یاد گرفتیم، متوجه شدید که سایت مورد نظر خیلی قدرت و جانی برای رشد شما ندارد، خیلی توصیه نمی کنم که از روی دست رقبا پیش برید.

 

نکته سوم :

نکته مهم دیگه اینه که سعی کنید در صورتیکه رسانه مورد نظر به شما اجازه می دهد تا لینک هایی به صورت (Naked URL) یا همان آدرس URL را به صورت ساده در صفحه قرار دهید، حتما از این نوع لینک ها هم استفاده کنید و فقط عبارت های کلیدی را لینک نکنید و حتماً از نام برند خودتان در صفحه استفاده کنید و به صورت لینک شده به صفحه وب سایت خودتان هدایت کنید.

 

نکته چهارم :

سعی نکنید که در متن رپورتاژ آگهی خودتان همه لینک های ایجاد شده را به وب سایت خودتان هدایت کنید و در صورتیکه رسانه مورد نظر به شما اجازه می دهد، سعی کنید مثلاً ۱ لینک را به وب سایت خودتان و لینک های دیگر را به سایر وب سایت های مشابه و غیر رقیب حوزه کاری خودتان دهید.

 

دیگر مواردی که باید در انتشار رپورتاژ آگهی در نظر بگیرید…

از این گذشته در انتخاب سایت باید موارد دیگری را نیز در نظر داشته باشید. رتبه الکسای سایتی که می‌خواهید در آن رپورتاژ منتشر کنید در چه وضعیتی است؟ از این گذشته باید سایتی را انتخاب کنید که از آتوریتی یا اعتبار دامنه (DA) قابل قبولی برخوردار باشد. هر اندازه اعتبار سایتی که می‌خواهید رپورتاژ را در آن منتشر کنید بالاتر باشد، نتایج به مراتب بهتری را کسب می‌کنید. چرا که سایت معتبرتر واسطه بهتری برای معرفی محصولات و خدمات شما خواهد بود.

البته این نکته را در پرانتز عرض کنم که اعتبار فقط به عدد DA نیست و برای اینکه بتوانید اعتبار یک وب‌سایت را بسنجید، باید تجربه کافی از تحلیل وب ‌سایت داشته باشید.

اسپم اسکور و تعداد لینک‌های دریافتی سایت را نیز مدنظر قرار دهید. علاوه براین بهتر است بدانید که آیا تاکنون موضوعاتی مانند رپورتاژ شما در این سایت نمایش داده شده‌اند یا خیر. به یاد داشته باشید که انتخاب سایت معتبری که با حوزه فعالیت شما بیگانه است، نتیجه مثبتی را در پی ندارد.

به عنوان مثال اگر در زمینه فروش کالای خواب فعالیت دارید شاید انتشار رپورتاژ در سایت ورزش ۳ کمک کمتری به شما بکند تا انتشار رپورتاژ در یک وب‌سایت با موضوع ترفندهای منزل !

چرا که این سایت تا کنون در حوزه فعالیت شما اقدامی انجام نداده است. از این گذشته مخاطبانی که از مطالعه رپورتاژ شما لذت می‌برند در سایت حضور ندارند.

 

حرف آخر

در این مقاله سعی کردم دانسته های خودم را از نحوه انتشار رپورتاژ اگهی با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم که با مطالعه دقیق این محتوا بتوانید کیفیت رپورتاژ آگهی های خودتان را بالاتر ببرید و نتیجه این نکات را در پایین همین مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

 

موفق و پیروز باشید

۴.۶/۵ - (۵ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. پوریا
    ۱۱:۰۲ ۱۴۰۰/۰۵/۰۸

    سلام مقاله ی بسیار کاربردی بود ازتون ممنونم
    من چند هفته پیش یه رپورتاژ با عنوان بهترین هاست ایران توسط های کانتنت را در رسانه ایلنا منتشر کردم محتوا و نکات رو دقیق با محتوای کاربردی تون پیش بردم و خدا رو شکر نتیجه بسیار خوبی گرفتم